Çiçekli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Akademik hayata başarılı öğrenciler kazandırmak, okulun bulunduğu çevreye kültürel zenginlik kazandırmak ve çevrede tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Okulumuzun güçlü ve zayıf yönleri ile dış çevredeki fırsat ve tehditler göz önünde bulundurularak, eğitim alanında ortaya konan kalite standartlarına ulaşmak üzere yeni stratejiler geliştirmek ve bu stratejileri temel alan etkinlik ve hedefleri belirlemek, ayrıca çevreye, sanata, bilime, spora, insana ve kendine duyarlı nesiller yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz Edremit´de düzenlenen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Edremit İlçe Müdürlüğü tarafından 15-21 Mayıs 2012 Gençlik Haftası kapsamında organize edilen Gençlik Kupası Bisiklet Yarışları´nda ikinci oldu.

Saatler: 08:00 Başlangıç 16:00 Çıkış
Isınma: Katı Yakıt Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca, Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuzda Taşımalı Eğitim Kapsamında çevre köylerden okul servisleri ile taşıma yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Atletizim, Futbol ve Futsal takımlarımız il düzeyinde yapılan yarışlara katılırlar.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz her yıl 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarlarına katılmaktadır. Her yıl mayıs ayında çalışmalarımız okulumuzda sergilenmektedir.
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN 102 KONTENJAN BELİRLENMİŞTİR
Diğer Hususlar: Okulumuz karma eğitim-öğretim yapmaktadır.

WEB - https://ciceklicpl.meb.k12.tr

Adres - Çiçekli Mahallesi Cumhuriyet Gölkaşı Caddesi No45 65170 Edremit Van

Öğretim Şekli :Tam gün tam yıl eğitim.

Yerleşim Yeri - Gölkaşı Mahallesi Edremit/VAN

Adres - Çiçekli Mahallesi Cumhuriyet Gölkaşı Caddesi No45 65170 Edremit Van

Ulaşım Toplu taşıma araçları ile Van il merkezinden okulumuza kadar yaklaşık 40 dakikada sağlanır. Gölkaşı Mahallesinde bulunan okulumuza 112 ve 113 numaralı belediye otobüsleri ve Edremit dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Sırasıyla 23 km ve 8 km´dir.